Det går att se på riktigt

 
 
Nu ligger mina små fina mattor och dekorerar i affären Karlshamn Design här i den lilla staden.
Den lilla affären är en liten kollektiv butik som startade som en idé och ett projekt förra sommaren då några i vår fina grupp på facebook ville ha en liten butik öppen på sommarhalvåret. Och så blev det!
 
Jag har, för tillfället, ingenting där förutom mina mattor. Men annars finns där kläder från Lina, skålar och koppar från Sanne och annat smått trevliga saker.
Själv köpte jag mina prickiga godisklänning där förra året, och i år ska jag minst köpa ett par skjorts där.
 
Ni bör verkligen gå förbi där!
 
This summer there is a little pop up shop in my city. Karlshamn design, and this summer people can watch my handmade carpets. My dotted dress that I brought last year is made of one of the amazing designers in there. You should check it out!

Peace.

Nu sitter jag här med ett par nya vantar, en klänning som närmar sig slut-tampen, ett linne som jag vill bli klar med samt ett Ipad-fodral som jag började på någongång. Sådant händer ju när man är lite för kreativ, lite för vimsig och har lite för mycket vilja när det kommer till att påbörja projekt. Nu väntar ett ständigt fästande av trådar, ett fästande av delar och axelband. Men vad gör det när sommaren är här och man är ledig varenda dag.
 
Imorgon hade jag tänk sätta mina fingrar i ett nytt arbete, nämligen att göra små söta kort att fästa på alla grejer jag gör. Bara för att jag själv tycker att det är oerhört vackert att få en liten handskriven lapp av formgivaren till saker jag skrivit. Jag tycker att det vore så himla fint att kunna skicka iväg mina saker till folk och samtidigt hälsa dem att de är otroligt bra och fina som låter mig göra det jag tycker massor om. Det enda som inte är på min sida när det gäller det, det är att min handstil inte är det vackraste. Men vad gör det. Personligt ska det vara.
 
 
I just finished a new pair of gloves. And there is still more to do. like a dress, sleeve for Ipad and a top I want to finish. There is so much to do when you knit. But I love it!
 
I've also thought about making some cute messages to all those people who buy stuffs from me. I really love to get messages from people I've brought stuff from. It's a special feeling when you read small messages from someone. That's what I'll do tomorrow. Writing messages to people.
 

det regnar ute men någongång kommer nog solen fram

 
Sverige sverige sverige. Regn sol regn. Det är lite så jag känner mig just nu. Solen skiner ena dagen men sedan plötsligt förvandlas den vackra varma oasen till ett regnoväder och alla gator är översvämmade med vatten.
Men under de dagarna som solen skiner så brukar man använda sådana där solglasögon i alla olika format. Själv fick jag två av en vacker kompis vid namn Hildur Höglind. Ett par som liknar mina vanliga glasögon, och även ett par runda.
Dessa runda behöver ju ett fint fodral. Så det virkade jag samman nu för någon dag sedan. Jäkligt nöjd ska jag säga.
 
 
It's officially summer in Sweden right now. It's raining one day and the sun shines like hell the next day. People everywhere are wearing sun glasses. I got some sun glasses (and the yarn actually) from my beautiful friend Hildur Höglind. And like the creative girl I am, I had to make a sleeve for them, using the yarn she gave me. This is how it ended up.
 
 

de där coola vantarna

 
 
Under årets vinter insåg jag hur jobbigt det är att fotografer med tumvantar. Och eftersom att jag är en tumvantperson, så funderade jag på hur jag skulle göra. Men det blev inget. Så nu för någon vecka sedan besätmde jag mig. Jag ska sticka ett par vantar med pekfinger och tumme. Och det gjorde jag.

 
I found out that it's very hard to take pictures with gloves without fingers. SO I made gloves who are perfect to have when you use the camera.
 

RSS 2.0