Det går bra nu

Studenten är över och mina dagar är fyllda av teaterrepetitioner och snart även föreställningar.
Mellan alla repetitioner och föreställningar så har jag blivit utvald till en av 30 Sommarföretagare i Blekinge och Bromölla. Det känns väldigt stort och bra att ha fått det stödet till att utveckla den här bloggen från en liten hobbyverksamhet till ett riktigt företag under sommaren.
 
Så, vad kommer det innebära för mig att vara egenföretagare? Jo, jag kommer sticka och virka produkter som ni läsare har möjligheten att köpa. Mina produkter som jag ska skapa och sälja i sommar kommer vara möjliga att beställa i olika storlekar och färger efter vad du som köpare önskar.
 
Glöm inte att gå in och gilla/dela min sida på Facebook så är ni alltid uppdaterade om vad som händer.
 
 
This summer I've been chosen as one of 30 young entrepenours from Blekinge and Bromölla to be a Sommarföretagare. That means that I will make and sell stuff from this blog to my readers and others. If you are interested in buying anything, go to my facebook page (click picture above) and write me a message.
Hope you want to follow me this summer and future one.

G as in Graduation and Green

Igår tog jag studenten och är härmed arbetslös. Men vad gör det när man springer ut i en grön egenstickad klänning?
Min studentdag var full av skratt, gråt och skrik. Jag vann ett stipendie som jag ska använda till mina framtida studier, inom vad vet jag inte. Det var en stor ära att få stipendiet av Karlskrona Kommun efter mina tre års pendlande och studerande.
Att jag stickat på min studentklänning är anledningen till att det varit väldigt tyst och tomt här, och på andra sidor, eftersom att jag inte ville avslöja något innan dagen var här. Min stora frånvaro ska förändras nu i sommar, men på vilket sätt tänker jag inte avslöja.
 
Hoppas att ni kära läsare får en underbar sommar!
 
 
Yesterday I graduated from school and I wore my own knitted green dress as you can see above. My graduation day was full of tears, laughs and screams of joy. 
I had a wonderful day and I'm very sorry that there hasn't been so many updates here because I didn't wanted to show the dress before I wore it.
This summer I will update this blog more, but right now I don't tell you more.
 

RSS 2.0