När man har för lite garn

Det finns så många saker som är hemska. Svält, krig, våldtäkter, våld, förtryck, rasism och så vidare. Men det är också väldigt hemskt att sticka på en tröja och känna att man snart är klar.
Men då är garnet slut.
 
Exakt det har hänt mig just nu.
Jag saknar ett nystan av det garn jag just nu använder, minns inte namnet på det men det är mysigt. Inte nog med att garnet är slut och jag måste köpa nytt. Garnaffären är stängd tills mitten av Juli.
Att jag ska behöva vänta så länge på att få färda min oerhört vackra tröja trodde jag inte när jag började.
 
Men det är fortfarande sommar och regnet öser ner utanför mina fönster. Jag älskar regn för det tillåter en att sitta inne och njuta av garn i mängder, mysiga filmer och fantastiska tesorter.
 
Min enda fråga just nu är; vad ska mitt nästa projket bli?

istället för sol

Det är oerhört varmt utomhus just nu i denna Juni månad. Solen skiner och överallt solar människor, njuter av solen och tar årets första dopp i havet.
Det första doppet har jag ännu inte tagit och solat det har jag inte heller gjort. Isätllet för att njuta av värmen utomhus så har jag stickat på en ny tröja med en annan design än jag jobbat med förut, det är så otroligt spännande och roligt att ge sig in i ett nytt projekt när det finns så mycket tid kvar.

Dock känns det ibland otroligt dumt att sitta och sticka på en varm tröja till vinterns intågande, men bättre att göra det nu så att det är klart när vintern kommer, än att vänta tills den redan kommit.

 
It's summer but I'm not out, enjoying the sun. Instead, am I knitting on a new sweather for this winter.

Vad åstakommer man en dag när man är ledig?

Igår, den 4 Juni var jag hemma från skolan och passade då på att sticka lite med ett garn jag köpt "av misstag".
Det var inte alls så att det hade en intressant färg eller var allmänt cool
Inte alls..
 
Men efter en dags stickande resulterade det i en mössa.
 
Yesterday, the 4th of June when I was home from school I knitted a beanie with a yarn I bought "by misstake". I really liked the colour and the beanie to.
 
 

RSS 2.0