Det är den 11 Maj när jag skriver det här

Det är den 11 Maj. Och jag har klarat 11 dagar utan att köpa någonting. Det är ganska stort för mig. Inte ett enda garnnystan eller några stickor har kommit hem till mig från affären.
Jag har nämligen slagit vad med mig själv om att jag ska klara av att leva på noll kronor under hela maj, bara för att det faktiskt finns de som gör det. Det finns de som inte kan köpa sig lycka iform av garner, de som inte kan köpa garn så fort de behöver. det finns de som måste spara varenda krona som blir över varje månad. 
Så därför ska jag inte köpa något under hela maj. Det är bara 11 hittills och jag har varit nära tre gånger, men jag ska klara det. Har dock funderat på hur jag ska göra med resor. Ska jag få åka iväg någonstans eller ska mitt skolkort vara det som bestämmer. Det får jag helt enkelt se.
 
Just nu sitter jag hemma med en stickning som behöver garn. Om tre veckor kan jag köpa garn till stickningen, tur väl så är det en stickning till mig själv så jag behöver inte oroa mig för att en framtida köpare ska be om att få sin besätllning snart.Men paniken stiger lite inom mig, JAG VILL HA GARN.
 
Men jag ska klara det. Försök ni också kära läsare, att kanske inte få fika på en hel månad, att inte få köpa en viss last på en hel månad. Men glöm inte att saker som ni behöver för att överleva, som mat och värme. Det kan man lägga pengar på. I den mängd som verkligen behövs.
 
 
It's May. I've decided that I'm not going to buy anything this month. No yarn, no cookies, no soda NOTHING.  It's kind of hard because I'm knitting right now and I have to have some more yarn to that. 
But I'll do it. I hope some of you would try this, it's kind of fun but hard at the same time. Try this.
 
Love to you all!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0